Overslaan naar content

Bijbaan Student Chauffeur regio Leiden

Leiden€ 2.642,26 per maandBus ZHN

Jouw uitdaging

Buschauffeur, het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een bijbaan naast jouw studie. Toch is het zeker een optie om te overwegen. Een bijbaan als buschauffeur biedt veel voordelen. Geen bus rijbewijs? Geen nood! Wij helpen je op weg.

Lekker verdienen!
Het loon als chauffeur is niet misselijk, ook niet als bijbaan. Door een goede cao en de vele toeslagen is het uurloon minimaal €17 netto! Dat ga je in de horeca, schoonmaak of als bezorger (meestal) niet verdienen. En dat niet alleen...


Lekker flexibel!

Het openbaar vervoer gaat dag en nacht door. Dat betekent dat ons rooster uit verschillende diensten bestaat: dag-, avond-, nachtdiensten en gebroken diensten. Handig combineren met jouw studie, sport en sociale leven dus. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent, wij zorgen dat je op tijd een passende planning ontvangt.


Lekker geregeld!

Om onze reizigers te mogen vervoeren moeten we nog 1 hobbel nemen. Een rijbewijs. Wij geven jou de mogelijkheid om in ongeveer 3 maanden jouw rijbewijs en code 95 te halen. De kosten? Die betalen wij. Ben je geslaagd dan krijg je direct een flexibel contract bij Qbuzz zo heb je zekerheid, maar zit je nergens aan vast.

Lekker afwisselend!

Buschauffeur saai en stoffig? Dat is allang niet meer zo! Het rijden op de bus geeft je juist een hele toffe uitdaging. Je ontmoet heel veel verschillende mensen en komt in uiteenlopende situaties terecht. Soms zullen die ook minder leuk zijn maar geen zorgen, jouw collega's staan voor je klaar, net zoals jouw teammanager en de verkeersleiding. Ons team bestaat uit een mix van allerlei mensen, jonge mensen zoals jij, mensen die al jaren op de bus rijden en alles ertussenin.

Wat verwachten we van jou:

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en hebt enkele jaren rijervaring;
  • Je hebt geen rijontzegging gehad;
  • Je bent op dit moment student en volgt nog minimaal 2 jaar een opleiding;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 14 uur per week op flexibele dagen;
  • Je bent woonachtig in Utrecht of in de omgeving van Utrecht;
  • Je bent in het bezit van een auto of woonachtig op fietsafstand (scooter kan uiteraard ook!).


Over Qbuzz

Qbuzz is een innovatief OV-bedrijf. Wij maken het gebruik van het openbaar vervoer aantrekkelijker voor onze klanten door een perfecte dienstverlening en de ontwikkeling van producten die aansluiten bij de wensen van onze reizigers. Wij zijn actief binnen de volgende 3 concessies: Groningen/Drenthe (GD), Utrecht (U-OV) en Drechtsteden, Molenlanden, Gorinchem (DMG), maar binnenkort starten wij in onze nieuwe concessie Zuid-Holland.  Als student ga je werken binnen onze nieuwe concessie Zuid-Holland Noord in Leiden.

Zien we elkaar snel?

Whats next?

Net zo enthousiast als wij? Dan ontvangen wij graag jouw cv. Nog vragen? Je kunt Graciella  Whatsappen of bellen op 06  230 987 29.

Het selectietraject bestaat uit een rijtest, het aanvragen van een medische keuring en een VOG.
of

Apply with Indeed onbeschikbaar