Overslaan naar content

Mobiliteitscoach re-integratie

 • Utrecht
Staf & management

Jouw uitdaging

Als Mobiliteitscoach Re-integratie bij Qbuzz heb je de taak om werknemers die door ziekte of arbeidsongeschiktheid niet langer in staat zijn om hun huidige functie uit te voeren, te begeleiden bij het vinden van geschikt vervangend werk binnen of buiten onze organisatie.
Bij Qbuzz vervul je een belangrijke rol in het vinden van passende werkoplossingen voor onze teamleden, met als doel het bevorderen van hun duurzame inzetbaarheid.


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Je dag begint met de opdracht van de verzuimcoördinator of teammanager om passend werk te vinden voor een medewerker die door ziekte tijdelijk beperkt inzetbaar is. Hierbij neem je het advies van de bedrijfsarts over de belastbaarheid als leidraad.

Indien interne mogelijkheden ontbreken, ga je actief op zoek naar externe kansen, waarbij je de belastbaarheid en het werkvermogen van de medewerker afweegt.

Je ondersteunt en begeleidt medewerkers bij hun taken, waarbij je streeft naar een efficiënte planning. Het nauwkeurig bijhouden en rapporteren van de re-integratieactiviteiten vormt een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Als teamspeler onderhoud je regelmatig contact met diverse stakeholders, zoals teammanagers en planners, om ervoor te zorgen dat medewerkers op de meest geschikte plek worden ingezet.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een salaris van €2.700 tot €4.000 op basis van 40 uur en op basis van kennis en ervaring;
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd;
 • 17 ATV dagen, 8% vakantiegeld;
 • De mogelijkheid tot hybride werken.
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Veel ruimte voor initiatief en groei;
 • Korting op jouw fitness abonnement.
 • Eindejaarsuitkering;

Wat neem je mee?

 • We zoeken iemand die goed is in organiseren, communiceren en die een empathische instelling heeft.
 • Je hebt een HBO-werk- en denkniveau en bij voorkeur ervaring met AFAS.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring en het vermogen om snel te schakelen in een dynamische omgeving zijn vereist.
 • Je bent een betrokken collega die zich volledig inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers.
 • Je hebt bekendheid met de verplichtingen die voortvloeien uit de Wet Verbetering Poortwachter.

Wie zijn wij

Openbaarvervoerbedrijf Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid tot het Qbuzz van nu: eigenzinnig, daadkrachtig en bovenal verbindend. In de concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers dagelijks maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen, met bus, trein of tram als de kern van onze activiteiten. Wij opereren vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als buschauffeur, trambestuurder of machinist door het hele land. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden, met ruim een derde van alle bussen die batterij-elektrisch of op waterstof rijden. Dit aantal zal snel toenemen, met als doel dat in 2030 de totale busvloot emissievrij is. Innovatie onderscheidt ons; wij leren door te durven en te doen, wat ons verder brengt. 'Vindingrijk' is een belangrijk onderdeel van ons DNA, samen met onze kernwaarden: verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Marijke op 06 48171112, zij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


1. Meet & greet via Teams/ telefoon met Marijke (Corporate Recruiter);

2. Gesprek met onze Verzuimcoach en Teammanager Planning

3. Gesprek met Operationeel Manager en HR Adviseur

4. Jij blij? Wij blij? We hebben een match;

5. Aanbod!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar