Overslaan naar content

Ontwikkelmanager Deelmobiliteit

 • Amersfoort
€ 4.985 - € 6.606 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Ben je een zelfstandige ontwikkelmanager met een affiniteit voor openbaar vervoer en deelmobiliteitsoplossingen? Heb je het vermogen om als relatiemanager effectief te opereren, gesteund door sterke communicatieve vaardigheden en heldere richtlijnen? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze uitdagende rol binnen Qbuzz.


De rol van Ontwikkelmanager: 

Jouw belangrijkste doel wordt het verhogen en verbeteren van het gebruik van onze mobiliteitsdiensten, zoals flexvervoer, deelfietsen en carpoolen. Je initieert hiervoor marktacties, benadert relevante stakeholders en verbetert zo vanuit integrale samenwerking onze deelmobiliteit.

Je bent hierbij bewaker van uniformiteit op het gebied van deelmobiliteit; je zorgt ervoor dat alle opgedane ervaringen in deelmobiliteit vanuit onze verschillende concessies voor Qbuzz-breed bekend zijn. Je start vernieuwingen binnen dit domein en levert een bijdrage aan de commerciële proposities voor nieuwe concessies. Dit doe je niet alleen; je werkt nauw samen met onder meer onze manager ketendiensten, andere ontwikkelmanagers van de concessies en diverse afdelingen zoals, marketing, inkoop en strategisch vervoerkundige.

Daarnaast is het je taak om een uitstekende samenwerking te onderhouden met onze partners; de aanbieders en uitvoerders van deelmobiliteit, maar ook de stakeholders zoals gemeenten en onze opdrachtgevers. Je werkt als relatiemanager vanuit verbinding en op de relatie, maar je kan ook duidelijke kaders stellen.

Kortom, je zorgt voor een steeds betere integratie tussen de verschillende vormen van deelmobiliteit en je bent hierbij een sterke relatiemanager binnen onze concessies en het ov-landschap breed.


Wie ben jij:

 • Je voelt je verantwoordelijk voor het maken van goede afspraken en (tijdige) vastlegging daarvan in een overeenkomst;
 • Je bent communicatief vaardig is en je vindt het leuk om proactief berichten te plaatsen over het werk en geboekte resultaten, zodat er van binnen en buiten de organisatie aandacht is voor onze mobiliteitsdiensten;
 • Je bent dataminded: je haalt continu relevante informatie uit dashboards om voortgang te monitoren en stelt waar nodig zelf rapportages op om inzicht te krijgen in het gebruik en de kwaliteit;
 • Je gaat op zoek naar kansen en je weet deze te benutten;
 • Je bent iemand die weet van aanpakken; je draait je hand er niet voor als er een nieuwe dienst geïmplementeerd moet worden of bepaalde praktische zaken voor bijvoorbeeld een evenement geregeld moeten worden;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.


Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €4985 en €6606 op basis van 40 uur en jouw kennis en ervaring;
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd en 17 ATV dagen, 8% vakantiegeld en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Je standplaats is Amersfoort, maar je hebt ook de mogelijkheid om enkele dagen per week thuis te werken.


Wie wij zijn:

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als chauffeur in het land. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Daan op 06 27047819 hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


We beginnen met een Meet & greet via Teams/ telefoon met Daan (Corporate Recruiter);


1. Gesprek met de Businessmanager concessiebeheer en de Tendermanager;

2. Gesprek met de Businessmanager concessiebeheer en de Ontwikkelmanager;

3. Er bestaat een mogelijkheid dat er een assessment aan proces wordt toegevoegd;


Jij blij? Wij blij? Dan hebben we een match en volgt er een aanbod!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar