Overslaan naar content

Teammanager Reisregie - Nieuwegein

Nieuwegein€ 3.874 - € 5.344 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Jij bent klaar om de leiding te nemen en een groeiend team te sturen. Je hebt een passie voor het creëren van efficiënte procedures en het bijsturen van processen. Je wilt deel uitmaken van een stabiele organisatie die de mobiliteit van duizenden mensen dagelijks mogelijk maakt. De positie van Teammanager Reisregie bij Qbuzz is de uitdaging waar je naar op zoek bent!


Functieomschrijving

In de rol van Teammanager Reisregie ben je verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team van ruim 40 reisregisseurs en camera-observanten verspreid over diverse locaties in Nederland. Je houdt je bezig met het bewaken en bijsturen van het dagelijkse exploitatieproces, waarbij je personeel en materieel Qbuzz breed coördineert. Je werkt nauw samen met andere afdelingen en externe partijen om ervoor te zorgen dat het openbaar vervoer soepel verloopt. Jouw vermogen om snel te schakelen, vooruit te denken en consequenties te overzien, is essentieel om deze rol succesvol uit te voeren. Je staat stevig in je schoenen en weet zowel je team als de afdeling naar successen te leiden. Je bent een echte people-manager die het welzijn van de medewerkers vooropstelt en de grenzen van de afdeling bewaakt.


Wat deze functie echt leuk maakt, is de mate van vertrouwen en zelfstandigheid. Je hebt aanzienlijke taakverantwoordelijkheid, wat je de vrijheid geeft om jouw stempel te drukken op de operatie. Je krijgt en zeer breed takenpakket waarin bijvoorbeeld financiële en HR-gerelateerde zaken naar voren komen. Bovendien biedt deze rol volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een team waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan, waarin je samen met de Senior manager reisregie gaat bouwen en waarin je de ruimte krijgt om je leiderschapskwaliteiten te laten floreren.


Wat je van ons krijgt

 • Een bruto maandsalaris tussen €3874 en €5344 per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld;
 • Fulltime dienstverband (40 uur);
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Samenwerking in een hecht en ondersteunend team.

Wie ben jij

 • Een afgeronde HBO-opleiding;
 • Een gedegen ervaring in leidinggevende posities, bij voorkeur in het openbaar vervoer;
 • Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om procedures op te stellen en bij te houden;
 • Een sterke analytische geest en het vermogen om snel beslissingen te nemen in een dynamische omgeving;
 • Goede communicatieve vaardigheden en de capaciteit om effectief te schakelen tussen interne teams en externe partners.

Wie zijn wij

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als chauffeur in het land.

Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.


Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft?

Voor vragen over de inhoud van deze functie kan je contact opnemen met Geert-Jan op 06 46438576 of mailen naar geert.jan.bakker@qbuzz.nl.


Voor vragen over de procedure en alle overige vragen kan je contact opnemen met Bart op 06 25306604, hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook.

of