Overslaan naar content

Verkeersleider / Reisregisseur Nieuwegein

Nieuwegein€ 2.978 - € 4.228,15 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Laat jij je niet snel op de kast jagen en lijkt het jou leuk om samen met jou collega’s in een gezellige sfeer de begeleiding van tram, trein en bus te overzien vanuit onze werkplek in Nieuwegein? Dan zoeken wij jou als reisregisseur bij Qbuzz!

Je start je werkdag samen met je gezellige collega’s in een open ruimte, drinkt een bakje koffie en lost een andere ploeg af. Je gaat zitten in je grote leren bureaustoel en neemt met je collega’s overdracht door. Er staan vier schermen voor je neus met verschillende programma’s open die je gebruikt om de bus, tram of treinbestuurders te begeleiden. Je wordt gebeld door een chauffeur met motorproblemen, jij schakelt direct je collega’s in en gaat opzoek naar een vervangende bus met chauffeur die de lijn kan overnemen. Jij houdt in stressvolle situaties het overzicht, durft chauffeurs aan te spreken via de telefoon als er iets fout is gegaan. Jij bent assertief en houd van collega’s om je heen en maakt graag tijdens de koffie een praatje, teamwork is essentieel voor alle reisregisseurs.

Wat je van ons krijgt
Allereerst een fijne werkomgeving met veel gedreven en collegiale collega’s die er samen met jou écht wat van willen maken. Verder kun je rekenen op:

  • Een salaris tussen €2.978,00 - €4.228,15 bruto per maand;
  • Ongeveer €500 ORT per maand
  • 23 - 29 vakantiedagen, afhankelijk van leeftijd;
  • 17 ATV dagen;
  • Pensioendeelname;
  • Collectieve zorgverzekering;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Wie ben jij?
Je hebt een mbo werk en denkniveau, maar nog veel belangrijker, je bent stressbestendig houdt ervan om samen te werken met je direct en indirecte collega’s. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, de bestuurders moeten op jouw expertise kunnen vertrouwen. Je bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk, niet alleen om je koffiebestelling door te geven maar ook om de ritten op schema te houden. Daarnaast heb je geen problemen met werken in ploegen, wij zorgen namelijk 24/7 voor veilige ritten.

Wie zijn wij?
Beweging. Het zit in onze vezels verworven. We bewegen onze reizigers naar de juiste bestemming, onze collega’s naar hun ideale functie en onze organisatie naar vernieuwing. We hebben hard gewerkt aan onze cultuur en vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons werkt, onze waarden uitdraagt. Hoe we met elkaar omgaan en wat ons gezamenlijke doel is. Want dát is wat ons in beweging houdt. En juist dat is wat ons zo verbindt.


Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft?


Voor vragen over de inhoud van deze functie kan je contact opnemen met Geert-Jan Bakker (teammanager Reisregie) via geert.jan.bakker@qbuzz.nl.


Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook.

of