Overslaan naar content

Relatiemanager Zuid-Holland

 • Leiden
€ 4.476 - € 5.931 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Ben jij die relatiemanager die graag een maatschappelijke bijdrage wil leveren aan duurzame mobiliteit? Weet jij als verbinder hoe je een opdrachtgever zoals de provincie Zuid-Holland beheert en bedient? Dan hebben wij bij Qbuzz dé plek voor jou.

In vijf concessiegebieden brengt Qbuzz onze reizigers op bestemming. Je reist met ons met de bus, trein of tram. Voertuigen die in steeds grotere maten rijdende “datacenters” zijn en beschikken over de laatste Zero Emission technologie. En als we onze reiziger kunnen helpen met het allereerste of allerlaatste stukje van de reis, doen we dat ook graag. Dan staat er bijvoorbeeld een, deelfiets ,deelauto of een andere vorm van vraag gestuurd vervoer klaar.


Dit kunnen wij echter niet alleen, samen maken wij het verschil en daar hebben wij jou voor nodig! Voor onze nieuw verworven concessie Zuid-Holland Noord (ZHN) zijn wij op zoek naar een enthousiaste relatiebeheerder die onze belangrijke relatie met de provincie Zuid-Holland beheert.


Jij krijgt van ons;

Bij Qbuzz word jij onderdeel van de afdeling Business Development. Hier speel jij een verbindende rol tussen de operationele dienstverlening voor onze reizigers en onze opdrachtgever. Daarnaast onderhoud je relaties met de gemeenten, reizigersvertegenwoordiging, partners en andere belanghebbenden. Jij bent de verbinder die samen met ons team kansen signaleert zoals nieuwe samenwerkingen, manieren om te verduurzamen of algemene verbetering van de dienstverlening. Samen met de ontwikkelmanager geef je vorm aan de ontwikkeling van de nieuwste concessie van Qbuzz! Wat kan je verwachten van Qbuzz? Bij Qbuzz geven wij jou een welverdiend salaris, gezelligheid en een informele werksfeer. bieden wij flexibele werktijden en werkplekken. Op basis van 40 uur kan je dit ook nog verwachten:


 • Een salaris tussen €4476 - €5931;
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd en 17 ATV dagen, 8 % vakantiegeld en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Veel ruimte voor initiatief binnen een nieuw team.


Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in relatiebeheer voor een complexe organisatie;
 • Je bent enthousiast, standvastig, gericht op resultaten en houdt ervan om in teamverband te werken;
 • Je gaat graag in gesprek met mensen en weet als geen ander hoe je mensen moet overtuigen. Je kan daardoor goed belangen afwegen en oplossingen vinden die passend zijn voor alle partijen;
 • Je bent proactief en begrijpt de sensitiviteit van het werkveld in een publieke en politieke omgeving;
 • Hbo werk- en denkniveau door opleidingsachtergrond en ervaring;


Wie zijn wij?

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in onze concessies of vanuit Amersfoort. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

*For this position, a professional working level in the Dutch language is required

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Daan op 06 27047819 hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


We beginnen met een Meet & greet via Teams/ telefoon met Daan (Corporate Recruiter). Dan volgt:


1. Gesprek met de Ontwikkelmanager & HR-Adviseur

2. Gesprek met de Ontwikkelmanager. & Directeur Business Development


Jij blij? Wij blij? Dan hebben we een match en volgt er een aanbod!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar