Overslaan naar content

Bijbaan buschauffeur OV Groningen

  • Groningen
Bus GD

Jouw uitdaging

Jouw Uitdaging: Buschauffeur bij Qbuzz in Groningen!

Buschauffeur worden is een geweldige optie om te overwegen naast je studie! Wegens groot succes in studentenstad Utrecht nu ook in Groningen de kans op een bijbaan als buschauffeur. Qbuzz biedt je tal van voordelen, geen bus rijbewijs? Geen zorgen! Wij helpen je op weg en nemen deze kosten voor onze rekening net als voor je code 95.

Lekker verdienen!
Het loon als chauffeur is aantrekkelijk, zelfs als bijbaan. Met een goede cao en diverse toeslagen verdien je een riant uurloon als student, meer dan wat je vaak verdient in de horeca, schoonmaak of als bezorger.

Lekker flexibel!
Het openbaar vervoer stopt nooit. Ons rooster omvat dag-, avond-, nachtdiensten en gebroken diensten. Als student wordt je regelmatig voor de nachtdiensten ingedeeld, daardoor kun je dus ook nog extra toeslag op je salaris ontvangen. Mocht je meer willen werken kun je ook door de weeks diensten draaien. Het werk is handig te combineren met jouw studie, sport en sociale leven. Jij geeft aan wanneer je beschikbaar bent, wij zorgen voor een passende planning. Verder kom je in een pool met mede studenten en een appgroep voor makkelijke communicatie onderling.


Lekker geregeld! 

Om onze reizigers te vervoeren moet je nog één hobbel nemen: een rijbewijs. In ongeveer 4 maanden helpen wij jou dit te halen, inclusief code 95. De kosten? Die nemen wij voor onze rekening. Geslaagd? Dan ontvang je een flexibel contract, zekerheid zonder verplichtingen.


Lekker afwisselend! 

Buschauffeur saai? Zeker niet! Het rijden op de bus biedt een toffe uitdaging. Je ontmoet diverse mensen en komt in uiteenlopende situaties terecht. Dit doe je samen met al jouw collega's, teammanager en de verkeersleiding. Ons team bestaat uit een mix van jonge mensen zoals jij en ervaren chauffeurs. Waar bij je kunt werken vanaf verschillende stand plaatsen namelijk Groningen, Assen, en Hoogeveen.


Wat verwachten we van jou:

  • Rijbewijs B met enkele jaren rijervaring (minimaal 1 jaar)
  • Geen rijontzegging gehad
  • Huidige student met nog minimaal 2 jaar studie
  • Beschikbaarheid van minimaal 16 uur per week op flexibele dagen
  • Woonachtig in Groningen, Assen, Hoogeveen of in nabije omgeving hiervan
  • In het bezit van een auto of woonachtig op fietsafstand (scooter kan ook)


Over Qbuzz:
Qbuzz is een innovatief OV-bedrijf dat het gebruik van openbaar vervoer aantrekkelijker maakt door uitstekende dienstverlening en productontwikkeling die aansluit op de wensen van onze reizigers. Wij zijn actief in de concessies Groningen/Drenthe (GD), Utrecht (U-OV) en Drechtsteden, Molenlanden, Gorinchem (DMG). Als student werk je binnen de concessie Groningen/Drenthe (GD)

Zien we elkaar snel?

Zien we elkaar snel?
Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of Whatsapp dan met één van onze recruiters Felix van der Sterren 06-16015391 of Marieke van Goor 06-57075650 (vrijdag afwezig). Zij kunnen je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om binnen deze regio te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook.of