Overslaan naar content

Corporate Recruiter

 • Gouda
€ 4.100 - € 4.600 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Qbuzz kenmerkt zich in energie en dynamiek, iets wat je direct zult voelen als onze nieuwe Corporate Recruiter. Je werkt in een organisatie die niet alleen een van de snelst groeiende spelers in het Nederlandse openbaar vervoer is, maar ook een plek waar jouw talent en inzichten echt het verschil maken. Als Corporate Recruiter ben je zelfstandig verantwoordelijk voor werving stafpersoneel van marketing, tot inkoop, finance en IT. Je belangrijkste focus is fullcycle recruitment voor diversiteit van stafpersoneel maar zorgt ook voor de optimalisatie van de processen daaromheen. De Vacatures zijn vooral op onze kantoren in Amersfoort en Utrecht. Mogelijke support in Groningen waar nodig. Jij koppelt talenten aan onze levendige organisatie.


Wat maakt werken bij Qbuzz zo speciaal? Het is die zeldzame mix van snelle groei, creatieve vrijheid en de kans om impact te maken. Je bent de sleutelfiguur die de mens achter het CV ziet. Jouw rol is veelzijdig: adviseur, luisterend oor, matchmaker. Je verbindt talent met kansen, en je doet dit voor een scala aan disciplines, van staf tot management.


Je zult deel uitmaken van een landelijk team van meer dan 7 recruiters dat zich richt op bus, trein en tram maar met een unieke verantwoordelijkheid voor de werving van stafposities binnen Qbuzz. Jij rapporteert hierbij aan de recruitment lead. Met onze recente uitbreidingen werk je binnen een groeiende organisatie met meer dan 4000 collega's.

Bij Qbuzz weten we dat secundaire voorwaarden nét zo belangrijk zijn als salaris, geen zorgen wij hebben alles goed geregeld. Bijvoorbeeld 17 ATV dagen boven op je 23 vakantie dagen, mogelijkheden om hybride te werken. Daarnaast, korting op je fitness abonnement, fysiek fit zijn draagt bij aan je mentale kracht. En krijg je ook nog eens:


 • Een salaris tussen de €4100 en €4600 op basis van 40 uur en jouw kennis en ervaring
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd en 17 ATV dagen, 8 % vakantiegeld en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Veel ruimte voor initiatief binnen een sterk groeiend recruitment team.


Wie ben jij:

Als onze nieuwe Corporate Recruiter bij Qbuzz, ben je het kloppende hart van proactiviteit, sociaal inzicht en mensgerichte interactie. Jouw unieke benadering erkent dat iedereen een eigen verhaal heeft, en dat elk van die verhalen een eigen, respectvolle manier van communiceren verdient. Je coördineert het wervingsproces en neemt met jouw expertise als business partner de lead in creatieve oplossingen en adviezen aan de vacaturehouders over openstaande vacatures.


Wat breng je mee in deze rol?

 • Een rijke ervaring als corporate recruiter, waarin je hebt bewezen niet alleen talenten te vinden, maar ook te verbinden.
 • Een thuisbasis in het hart van de regio, ideaal gelegen in Amersfoort of Utrecht, waardoor je altijd dichtbij en bereikbaar bent.
 • Een hbo-niveau denkvermogen, waarbij je uitblinkt in zowel strategisch als praktisch denken.
 • Een drive die jou voortstuwt; je bent niet alleen proactief in je werk, maar ook in het aangaan en bespreekbaar maken van nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.


Wie wij zijn:

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als chauffeur in het land. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Daan op 06 27047819, hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


1. Meet & greet via Teams/ telefoon met Daan (Corporate Recruiter)

2. Gesprek met onze Manager HR Support en Recruitment Lead

3. Klikgesprek met een collega Recruiter

4. Jij blij? Wij blij? We hebben een match

5. Aanbod!

of