Skip to content

Corporate Recruiter

Utrecht€ 3.700 - € 4.500 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Bij Qbuzz, een van de snelst groeiende organisatie in het Nederlandse openbaar vervoer, zoeken we een Corporate Recruiter om ons team te versterken. Als Corporate Recruiter bij Qbuzz kun je een verschil maken op onze kantoren in Utrecht en Amersfoort en beheer je de volledige candidate journey. Samen met je collega recruiters én marketing zorg je voor de juiste verbinding met de arbeidsmarkt. En het allerleukste is; deze rol is nieuw binnen de organisatie en biedt dus alle ruimte om hier jouw stempel op te drukken


Jij bent verantwoordelijk voor het volledige funnelmanagement. Van de intake met de vacaturehouders, operationele afspraken omtrent het recruitment proces en onderzoeken wie de juiste kandidaat voor de afdeling is. Jij leert de organisatie dat de mens achter het CV meer is dan wat letters op papier. Je bent adviseur voor de organisatie en luisterend oor voor kandidaten. Zo weet jij elke keer de beste match te vinden voor allebei. Je maakt onderdeel uit van het landelijke recruitment team dat verantwoordelijk is voor vacatures binnen de disciplines bus, trein en tram. Jij bent daarbij als enige zelfstandig verantwoordelijk voor de werving van de staf vacatures binnen Qbuzz. Dit kan van marketing tot finance en IT tot inkoop gaan, jij weet voor elke afdeling de juiste kandidaat te vinden.

Met recent gewonnen concessies in Zuid-Holland Noord en Friesland, is er ruimte voor groei en ontwikkeling, want in onze reis nemen we jou graag mee. Stap je in?


Bij Qbuzz weten we dat secundaire voorwaarden nét zo belangrijk zijn als salaris, geen zorgen wij hebben alles goed geregeld. Bijvoorbeeld 17 ATV dagen boven op je 23 vakantie dagen, mogelijkheden om hybride te werken. Daarnaast, korting op je fitness abonnement, fysiek fit zijn draagt bij aan je mentale kracht. En krijg je ook nog eens:

 • Een salaris tussen de €3700 en €4500 op basis van 40 uur en jouw kennis en ervaring.
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week
 • Een eindejaarsuitkering
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd en 17 ATV dagen, 8 % vakantiegeld en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Veel ruimte voor initiatief en groei;

Wie ben jij:

Jij bent pro-actief, sociaal en mensgericht. Jij begrijpt dat ieder mens uniek is en daarom een gepaste manier van communicatie verdiend. Je denkt graag mee in het wervingsproces en adviseert vacaturehouders over de openstaande vacatures. Daarnaast:

 • Heb jij een aantal jaar ervaring als corporate recruiter
 • Woon je centraal in de regio Amersfoort of Utrecht
 • Beschik jij over hbo werk -en denkniveau
 • Heb je een proactieve instelling, je pakt uitdagingen op en maakt het bespreekbaar.

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als chauffeur in het land. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Marit op 06 14398885, zij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


1. Meet & greet via Teams/ telefoon met Bart (Corporate Recruiter)

2. Gesprek met onze Manager HR Support en Recruitment Lead

3. Klikgesprek met een collega Recruiter

4. Jij blij? Wij blij? We hebben een match

5. Aanbod!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar