Overslaan naar content

HR Adviseur

 • Utrecht
€ 4.398 - € 5.957 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Als zeer ervaren HR Adviseur bij Qbuzz ondersteun en coach jij de managers en fungeer jij als hun sparringpartner. Samen met het team ben je het aanspreekpunt voor alle HR-aangelegenheden. Tevens ben jij de sparringpartner voor de Teammanagers en de afdeling Operatie. Daarnaast ben werk je nauw samen met de HR Manager. De advisering die je geeft is glashelder en altijd goed geargumenteerd.


Binnen Qbuzz zijn we bezig om onze HR afdeling verder te ontwikkelen, uit te bouwen en te professionaliseren. Je komt te werken voor de concessies Utrecht waar het team bestaat uit één HR Manager en vier HR Adviseurs. Als HR Adviseur bij Qbuzz denk je mee over de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze HR afdeling. De focus van de afdeling ligt voor een groot deel op werving & selectie (samen met onze recruitment afdeling), verzuim (samen met onze verzuimcoaches) en het duurzaam inzetbaarheid van onze medewerkers. Daarnaast is deze rol een generieke HR advies functie die alle aspecten van HR omvat. Met jouw strategische blik ben je in staat om vooruit te denken om mogelijke gevolgen van beslissingen te voorzien. Hierin ben je continu op zoek naar manieren om processen te verbeteren. In jouw coachende rol richting de managers ben jij hun vakinhoudelijke sparringpartner en coach die hun eigen groei en ontwikkeling stimuleert. 


Het coachen en begeleiden van mensen zit in je bloed en jij weet een veilige en prettige werksfeer te creëren die onze collega's stimuleert en enthousiasmeert. In jouw rol heb je het vermogen te schakelen tussen overzicht op het grotere geheel en meedenken met de details als de situatie dat vraagt. Door jouw inlevingsvermogen in mensen ben jij in staat “de vraag achter de vraag te achterhalen”.


Wat je van ons krijgt

 • Een salaris van € 4.312,71 tot € 5.957,89 bruto op basis van 40 uur en op basis van kennis en ervaring (per 1 juli 2024 2% loonstijging, tussen € 4.398,96 tot € 6.077,05 bruto);
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
 • 8% vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering;
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd;
 • 17 ATV dagen;
 • Opleidingsmogelijkheden, ruimte tot ontwikkeling en groei;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV;
 • Korting op jouw fitness abonnement;
 • Mogelijkheid tot collectieve ziektekostenverzekering.

Wie ben jij?

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring. Je bent kritisch, communicatief sterk, je hebt overtuigingskracht en kunt gemakkelijk mensen meenemen in jouw denkwijze. Je bent procesmatig sterk en beschikt over een uitstekend analytisch denkvermogen. Daarnaast ben je van nature nieuwsgierig aangelegd om tot de juiste analyse te komen.

Wie zijn wij?

Beweging. Het zit in ons DNA. We bewegen onze reizigers naar de juiste bestemming, onze collega's naar hun ideale functie en onze organisatie naar vernieuwing. Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.

Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Daan op 06 27047819, hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?

1. Meet & greet via Teams/ telefoon met Daan (Corporate Recruiter);

2. Gesprek met onze Manager HR en HR Adviseur;

3. Gesprek met Operationeel Manager en HR Manager;

4. Jij blij? Wij blij? We hebben een match;

5. Aanbod!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar