Overslaan naar content

Recruiter Bus

 • Utrecht
€ 3.600 - € 4.300 per maandStaf & management

Jouw uitdaging

Als “Recruiter Bus” bij Qbuzz ben jij medeverantwoordelijk voor het totale recruitmentproces voor onze aankomende chauffeurs. Jij hebt als doel om ons wervingsproces elke dag een beetje beter te maken en om sollicitanten een fantastische candidate experience te bezorgen. Je bent hét aanspreekpunt vanaf het eerste contact, tot aan het tekenen van het contract en de begeleiding richting de onboarding.

Binnen Qbuzz zijn we bezig om onze recruitmentafdeling verder te professionaliseren en uit te bouwen. Het team bestaat uit de Team Lead Recruitment, meerdere Corporate Recruiters, een Recruitment supportmedewerker en zoeken we momenteel nog twee Recruiters. Hierbij gaat het om een recruiters die weten hoe je grote groepen kandidaten in beweging brengt. Met de winst van 2 nieuwe concessies: Friesland en Zuid-Holland Noord, zet onze groei voort en jij bent degene die onze groep chauffeurs gaat versterken met nieuwe collega's. 


Je bent continue op zoek naar potentiële nieuwe collega's en zet jouw creativiteit in om onze doelgroep aan te spreken. Zo organiseer je wervingsevents, ga je aan de slag met telefonische screenings, voer je sollicitatie- en kennismakingsgesprekken en zorg je voor een passend aanbod. Daarnaast sta je in contact met onze externe partners (o.a. uitzendpartners, assessmentcenters en rijopleidingen) en spoort deze actief aan. Bij Qbuzz is geen dag hetzelfde. Samen bundelen we krachten, gaan we voor een werkgevermerk met de WOW-factor en verbinden vele enthousiaste nieuwe collega’s!


Wat bieden wij jou

 • Een salaris tussen de €3600,- tot €4300,- op basis van 40 uur en op basis van kennis en ervaring;
 • Een dienstverband van 32 tot 40 uur per week;
 • Eindejaarsuitkering;
 • 23 tot 29 vakantiedagen op basis van leeftijd en 17 ATV dagen, 8 % vakantiegeld en de mogelijkheid tot hybride werken;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Uitstekende pensioensregeling via Rail en OV en de mogelijkheid tot een collectieve ziektekostenverzekering;
 • Veel ruimte voor initiatief en groei;
 • Korting op jouw fitness abonnement.

Als succesvolle kandidaat:

Ben jij procesmatig sterk, jij hebt grip op het wervingsproces en kan grote groepen mensen begeleiden en persoonlijke aandacht voor elke kandidaat verzekeren. Niet te vergeten, je zit vol energie en wil er samen met ons het openbaar vervoer mooier maken. Ook vinden we het fijn als je:

 • Beschikt over HBO werk/denkniveau en heb je een paar jaar aantoonbare relevante werkervaring als Recruiter of intercedent;
 • Ben je flexibel, proactief en oplossingsgericht;
 • Ga je voor samen sterk en ben je een echte teamspeler;
 • Woon je max op een uur reisafstand vanuit Utrecht;
 • En natuurlijk heb je een hart voor het recruitment vak en een drive om iets moois neer te zetten;


Wie zijn wij?

Openbaar vervoerder Qbuzz is in enkele jaren uitgegroeid uit tot het Qbuzz van nu; eigenzinnig, doortastend en vooral verbindend. In concessies Groningen-Drenthe, Utrecht en Drechtsteden-Molenlanden-Gorinchem verbinden meer dan 2600 medewerkers iedere dag maar liefst 280.000 reizigers met hun bestemmingen. Reizen met bus, trein of tram is de kern van onze activiteiten. Wij werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Amersfoort of zijn actief als chauffeur in het land. Wij zijn toonaangevend in uitstootvrij rijden. Ruim een derde van alle bussen rijdt batterij-elektrisch of op waterstof. Dat moeten er snel meer worden; in 2030 is de totale busvloot emissievrij. Door te innoveren onderscheiden we onszelf. We leren door te durven en te doen. Dat brengt ons verder. ‘Vindingrijk’-zijn is een belangrijk deel van ons DNA. Evenals onze kernwaarden verantwoordelijk, vakkundig en verbindend. Samen bewegen we volle kracht vooruit.


Zien we elkaar snel?

Wil je weten welke mogelijkheden Qbuzz voor jou in huis heeft? Bel of app gerust met Daan op 06 27047819, hij kan je alles vertellen over Qbuzz en hoe het is om hier te werken. Enthousiast en direct solliciteren? Dat mag natuurlijk ook. Hoe ziet het recruitment proces eruit?


1. Meet & greet via Teams/ telefoon met Daan (Corporate Recruiter)

2. Gesprek met onze Manager HR Support en Recruitment Lead

3. Klikgesprek met een collega Recruiter

4. Jij blij? Wij blij? We hebben een match

5. Aanbod!of